Civiele aannemers bevorderen samen het hergebruik van materiaal in de buitenruimte.

U ziet het overal om u heen: circulariteit heeft de toekomst.

Civiele branche

We gaan van lineair naar circulair werken

We moeten zuinig zijn op de natuurlijke en primaire grondstoffen van de aarde. Daarom staan er in de civiele wereld, net als in de bouwwereld, grote veranderingen op stapel. We gaan van lineair naar circulair werken. Wat kan Insert voor ú betekenen?

Insert is een vernieuwend samenwerkingscollectief dat er wil zijn voor iedereen in de branche. Daarom biedt Insert diverse diensten aan. Van advies op maat tot tijdelijke opslagruimte. Ook is er de Insert marktplaats, waar civiele aannemers herbruikbare materialen aanbieden.

Insert verbindt architecten, bouwbedrijven en andere bedrijven in de bouwketen met elkaar. Van die verbinding profiteert iedereen. U blijft via onze website immers op de hoogte van het laatste nieuws en de circulaire ontwikkelingen in de bouwwereld. Daarnaast vindt u op de Insert marktplaats projecten van circulair werkende bedrijven. Zo kunnen we kennis delen en van elkaar leren. In de transformatie naar circulair werken gaan de ontwikkelingen snel. Daarom is het des te belangrijker om goed op de hoogte te blijven!