Groenbedrijven stimuleren samen het hergebruik van bomen, planten en andere materialen.

U ziet het overal om u heen: circulariteit heeft de toekomst.

Groenbranche

Ook in de groenwereld is een omslag zichtbaar.

Na jarenlang meer bestrating te hebben toegepast, zien groenbedrijven de vraag naar groen weer toenemen. Daarnaast is er volop aandacht voor biodiversiteit en circulariteit. In plaats van tuinen en bedrijventerreinen leeg te halen wordt steeds vaker gebruikgemaakt van de bestaande bomen en groeninrichting. Als groenbedrijf bent u in staat waardevolle, herbruikbare bomen, planten en materialen te ontsluiten voor de markt. Hoe kan insert ú helpen?

Insert is een vernieuwend samenwerkingscollectief dat er wil zijn voor iedereen in de groenbranche. Daarom biedt insert diverse diensten aan. Van advies op maat tot tijdelijke opslagruimte. Ook is er de insert marktplaats, waar (groen)bedrijven herbruikbare materialen, bomen en planten uit de leefbare buitenruimte aanbieden.

Insert verbindt opdrachtgevers, architecten en groenspecialisten en andere bedrijven in de branche met elkaar. Van die verbinding profiteert iedereen. U blijft via onze website immers op de hoogte van het laatste nieuws en de circulaire ontwikkelingen op uw vakgebied. Daarnaast vindt u op de insert marktplaats projecten van circulair werkende bedrijven. Zo kunnen we kennis delen en van elkaar leren. In de transformatie naar circulair werken gaan de ontwikkelingen snel. Daarom is het des te belangrijker om goed op de hoogte te blijven!