Bent u een echte Gaudi?

Voor partners, fabrikanten en leveranciers.

Gaudí worden

Naast leden zoeken we ook Gaudí’s: partners, fabrikanten en leveranciers die van toegevoegde waarde zijn voor Insert en haar leden. Partijen of mensen die beschikken over specifieke vakkennis of financiële ondersteuning willen bieden omdat ze ook geloven in de kracht van het collectief Insert. Omdat ze zien dat het anders moet. Als Gaudí draagt u een belangrijke steen bij in de transitie naar circulariteit.

De Catalaanse architect en kunstenaar Antoni Gaudí (1852-1926) haalde zijn inspiratie uit de natuur. Alles in zijn ontwerpen is daarop terug te voeren. De Sagrada Familia en Casa Batllo in Barcelona zijn de meest sprekende en bekende voorbeelden. Gaudí werd gekenmerkt door zijn durf om te veranderen, initiatief te nemen, pionier te zijn, zijn vernieuwingsdrang en doorzettingsvermogen ondanks tegenslagen. De natuur leverde de basis voor zijn ontwerpen en vormen. Deze insteek, kenmerken en ambities passen ook bij Insert.

Wat krijgt u als Gaudí?

  • Uw logo op Insert.nl met een link naar uw eigen website
  • Kennisdeling over circulaire oplossingen/producten
  • De mogelijkheid om circulaire artikelen te plaatsen op de nieuwspagina

Als Gaudí ondersteunt u Insert met uw financiële en circulaire bijdrage. Bovendien verbindt u zich aan andere partijen in de (bouw)keten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Gaudí te worden? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

De Gaudí's van Insert