Meedenken in het proces?

Word lid!

Lid worden

Insert is het collectief van sloop-, civiele en groenbedrijven die zich samen inzetten voor meer hergebruik van bouw-, civiel en groenmateriaal. De Insert-leden houden zich bezig met circulaire vraagstukken, zoals wetgeving, kwaliteit, kennisdeling en het top of mind maken van circulariteit. Wilt u ook het verschil maken en lid worden van Insert?

Per branche fungeert een kopgroep van twaalf leden als denktank. Zij profiteren van de circulaire samenwerking, delen kennis, werken gezamenlijk projecten uit en leveren inhoudelijk bijdragen aan Insert. Daarnaast leggen de leden contacten met andere ketenpartners, zoals architecten, bouwend aannemers, fabrikanten van circulaire materialen en universiteiten. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan over nieuwe technologieën of biodiversiteit.

Als lid maakt u gratis gebruik van de Insert marktplaats. Zo draagt u bij aan meer zichtbaarheid en schaalgrootte: belangrijke stappen in de transitie naar een circulaire economie.

Bij Insert passen leden die niet alleen de nodige branche-certificaten hebben, maar ook aantoonbaar ervaring en affiniteit met circulariteit. Bedrijven uit de sloop, civiele en groene sectoren die een bijdrage willen leveren aan het versnellen van circulair werken of gebruik willen maken van de Insert marktplaats.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden van lid worden? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.